0
Your Cart

Praktikus megoldásként szolgál elektronikus eszközeinek tisztán tartásához és baktériummentességéhez. Öt részből áll: egy integrált spray, egy pelyhesítő szivacs, egy nagy sűrűségű kefe, egy fém tollhegy és egy flanellkendő.
Mindegyik résznek más-más funkciója van, és különböző forgatókönyvekhez használható.

  • beépített spray képes kijelzőtisztító folyadékot adagolni, amely tisztítás közben fertőtlenítheti a készüléket. Eltávolíthatja a port, a szennyeződéseket, a baktériumokat és a vírusokat a telefonról, a laptopról vagy a fényképezőgép lencséjéről. Emellett megakadályozhatja a statikus elektromosságot és csökkentheti a képernyő tükröződését.
  • pelyhesítő szivacs megtisztíthatja a port a fülhallgató vezeték nélküli töltőházában, például az AirPods, a Bluetooth fülhallgatók vagy a fejhallgatók esetében. Puha és finom textúrával rendelkezik, amely nem karcolja meg és nem károsítja készülékét.
  • nagy sűrűségű kefe megtisztíthatja a szennyeződéseket a fülhallgató hangkimeneti nyílásán, biztosítva a tiszta és éles hangminőséget. Finom és sűrű sörtékkel rendelkezik, amelyek a fülhallgató apró résein és réseiben is eljutnak.
  • fém tollhegy megtisztítja a makacs port, amelyet más eszközökkel nehéz eltávolítani, például a SIM-kártya nyílásban, a fejhallgató csatlakozóban vagy a töltőportban lévő port. Éles és precíz hegye van, amely a készülék sérülése nélkül képes lekaparni a port.
  • flannelette kendő egy puha és sima kendő, amellyel letörölheti a foltokat és ujjlenyomatokat a kijelzőről.

Csomag tartalma:

  • 1db Multifunkciós tisztító készlet

 

 

FIGYELEM: A képek csak illusztrációk, a termék színei a megvilágítás miatt kissé eltérhetnek. Telefon és egyéb készülék nem jár a tisztítóhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tisztító készlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…